نسرین مقانلو: راز آرامش و لذت در آشپزی و خاطرات کودکانه
نسرین مقانلو: راز آرامش در آشپزی و خاطرات اولین تجربه ۱۲ سالگی + عکس
نسرین مقانلو با عشق به آشپزی و خاطرات اولین تجربه در ۱۲ سالگی، راز آرامش و لذت در هنر کدبانوگری را به اشتراک میگذارد.

نسرین مقانلو: شخصاً علاقه زیادی به آشپزی دارم و از ایستادن کنار گاز و پختن غذا لذت میبرم. در واقع، آشپزی برای من نوعی آرامش است. زمانی که حسابی خسته و کلافه هستم، به آشپزخانه پناه میبرم و پس از چند ساعت کار، متوجه میشوم که چند نوع غذا پختهام.
با وجود مشغلههای فراوان و ساعتهای طولانی کار روزانه، هرگز از آشپزی صرفنظر نمیکنم. باور کنید غذایی که خودم تهیه میکنم، بیش از هر چیزی برایم لذتبخش است. خیلی کم پیش میآید که سراغ فست فود بروم یا غذای بیرون تهیه کنم، چون مطمئنم غذایی که در خانه میپزم، سالمتر و بهتر است. به عنوان یک کدبانوی ایرانی، همواره از هنر آشپزی لذت بردهام و میبرم.
اولین آشپزی من در سن دوازده سالگی بود.
از کودکی به آشپزی علاقهمند بودم و همواره به آشپزخانه سرک میکشیدم تا از مادر و مادربزرگم یاد بگیرم. خاطرم هست مادربزرگم میگفت آشپزی نیازمند رعایت رسم و رسوم خاص خودش است. مثلا وقتی در حیاط خانه سبزی میشستیم، میگفت تا زمانی که پنج همسایه متوجه کار ما شوند، هنوز کارمان کامل نشده است.
مادرم همواره نگران بود که من به پای گاز بروم. اولین باری که خودم غذا درست کردم، دوازده سال بیشتر نداشت. یک استانبولی خوشمزه و رنگارنگ پختم که باور نکردنی بود. همه میگفتند این کار یک کدبانوی ۳۰ ساله است که تجربه زیادی دارد! این تشویقها باعث شد علاقهام به آشپزی بیشتر شود و به طور جدیتر این مسیر را دنبال کنم.