کد خبر: 43900

سوسن پرور از تجربه متفاوت در «شفرونی» و نقش نیما شعبان‌نژاد

سوسن پرور از حضور در برنامه «شفرونی» و تأثیر نیما شعبان‌نژاد در پذیرش این تجربه گفت

مصاحبه با سوسن پرور درباره حضور در برنامه «شفرونی»، تاثیر نیما شعبان‌نژاد و تجربیات خلاقانه در رئالیتی‌شوهای ایرانی.

سوسن پرور از حضور در برنامه «شفرونی» و تأثیر نیما شعبان‌نژاد در پذیرش این تجربه گفت

رئالیتی‌شوی «شفرونی» یک اثر در حوزه آشپزی خلاقانه است. در قسمت دوم این مجموعه، با عنوان‌های «شب هند» و «شب ملکه مارها»، سوسن پرور و متین ستوده به رقابت پرداختند که در پایان، تندیس مار طلایی به سوسن پرور اهدا شد. به همین مناسبت با این بازیگر گفت‌وگویی انجام دادیم. متن کامل مصاحبه با سوسن پرور در ادامه آورده شده است.

چه دلایلی شما را ترغیب کرد تا در این برنامه واقع‌نمایی شرکت کنید؟

به طور صادقانه باید بگویم که معیار خاصی برای انتخاب نداشتم. فقط کافی بود بدانم نیما شعبان‌نژاد مجری برنامه است تا پذیرش کنم. مطمئن بودم برنامه‌ای که او در آن حضور دارد، فضایی شاد و مفرح خواهد داشت. با توجه به شناختی که از روحیه او داشتم، حدس زدم که «شفرونی» برنامه‌ای جذاب و متفاوت خواهد بود.

آیا تمامی رویدادهای برنامه از قبل برنامه‌ریزی شده بودند یا در حین اجرا، به صورت تصادفی و بدون برنامه‌ریزی انجام شد؟

به طور کلی، رئالیتی‌شوها تا حدی مهندسی‌شده هستند. در برنامه «شفرونی»، چارچوب کلی مشخص بود، اما گفت‌وگوها و واکنش‌ها کاملاً بداهه و در لحظه شکل می‌گرفتند. به عنوان نمونه، من نمی‌دانستم قرار است روی یک فیل آشپزی کنم؛ این اتفاق در همان لحظه رخ داد، هرچند تیم برنامه‌ریزی قبلاً آن را در نظر گرفته بود.

در مقابل، بخش‌هایی از برنامه که از پیش برنامه‌ریزی شده بودند، با خوشحالی از آن‌ها استقبال کردم.

در چه قالبی و چگونه با نیما شعبان‌نژاد و متین ستوده در فرآیند اجرا همکاری و تعامل داشتید؟

ما تمرین ثابت و از قبل برنامه‌ریزی‌شده‌ای نداشتیم. تمامی اتفاقات در لحظه رخ می‌داد و همان لحظه نیز ضبط می‌شد.

در چه میزان در طراحی آیتم‌ها، پخت غذا و فرآیند اجرای آن‌ها با تیم نویسندگان همکاری کردید؟

در برنامه، یک شف حرفه‌ای حضور داشت که به طور کلی درباره فرآیند پخت غذا توضیحاتی ارائه می‌داد. با این حال، برای من که هیچ تجربه‌ای در آشپزی ندارم، این توضیحات چندان کارساز نبود. در نهایت، نتیجه نهایی بیشتر به مهارت‌ها و تلاش‌های فردی خودمان وابسته بود.

آیا در انتخاب متین ستوده به عنوان هم‌بازی شما تأثیرگذاری داشتید؟

نه، من در این تصمیم دخالتی نداشتم. با این حال، از این موضوع بسیار خوشحال شدم، زیرا قبلاً در برنامه «جوکر» با او همکاری کرده‌ام و می‌دانم که فردی با شخصیت، صبور و در زمینه‌های طنز و شوخی، همبازی فوق‌العاده‌ای است.

چه ویژگی‌هایی باعث تمایز رئالیتی‌شوی «شفرونی» نسبت به برنامه‌های مشابه می‌شود؟

از نظر من، «شفرونی» اثری بسیار نوآورانه، جذاب و پیشرو در حوزه برنامه‌سازی است. این برنامه مرزهای معمول در ساخت برنامه‌های تلویزیونی را تغییر داده و از قالب‌های کلیشه‌ای فاصله گرفته است. در واقع، آشپزی در این برنامه تنها بهانه‌ای بود برای ارائه ایده‌های خلاقانه و نوآورانه. به صراحت می‌گویم که «شفرونی» یک نقطه عطف در تاریخ رئالیتی‌شوهای پلتفرمی است؛ برنامه‌ای که می‌توان گفت دوران قبل و بعد از خود را در این سبک مشخص کرده است.

وقتی که پیشنهاد شرکت در این برنامه را دریافت کردید، چه تصور و انتظاری از آن داشتید؟

معمولاً قبل از شرکت در برنامه‌های واقعیت‌نما، تلاش می‌کنم هیچ تصور قبلی نداشته باشم. جذابیت این برنامه‌ها برای من در واکنش‌های طبیعی و آنی است، نه در ایفای نقش‌های از پیش تعیین‌شده.

بخش شما با عنوان‌های «شب هند» و «شب ملکه مارها» شناخته شد. آیا نظری یا پیشنهادی در مورد طراحی این قسمت داشتید؟

خیر، همه چیز از قبل برنامه‌ریزی شده بود. متین ستوده در مسابقه قبلی برنده شد و اختیار داشت، او گزینه «چالش مینی‌بوس» را انتخاب کرد و من به طور تصادفی در چالش «فیل» قرار گرفتم.

قبلاً در برنامه‌های واقع‌نمایی مانند «جوکر»، «شام ایرانی» و «تی‌ان‌تی» شرکت کرده‌اید. چه دلیلی شما را به حضور در این نوع برنامه‌ها ترغیب می‌کند؟

جذابیت اصلی برای من در این است که در این برنامه‌ها نقش بازی نمی‌کنم و حضور من واقعی است. قرار گرفتن در موقعیت‌های غیرقابل‌پیش‌بینی برایم هم چالش‌برانگیز است و هم لذت‌بخش. در عین حال، باید بگویم که عوامل مالی نیز در تصمیم‌گیری من تاثیرگذار هستند.

همان‌طور که گفتید، توانایی پخت و پز ندارید؟

اصلاً، آشپزی من خیلی ضعیف است. تنها چیزی که بلد هستم، «اُملت آتشی» معروفی است که بعد از خوردنش، خیلی‌ها احساس بدی می‌کنند! (با خنده) خیلی‌ها این غذا را امتحان کرده‌اند.

آیا می‌دانستید که عمو پورنگ به عنوان مهمان مخفی در برنامه حضور داشته است؟

نه، من اصلاً اطلاع نداشتم. بعدها خودم را سرزنش کردم، چون می‌دانستم او علاقه زیادی به فرهنگ هند دارد و با توجه به موضوع برنامه باید حدس می‌زدم که او مهمان مخفی ما است.

در صورتی که خاطره یا رویداد جالبی از پشت صحنه دارید،

فلفلی که در برنامه خوردم بسیار تند بود! سطح تندی آن در نسخه‌ای که پخش شد کاملاً واضح نبود. چون من مهارت زیادی در آشپزی ندارم، تمام مواد را بدون ترتیب خاصی مخلوط می‌کردم و همین موضوع منجر به موقعیت‌های بامزه‌ای می‌شد.

در حال حاضر چه فعالیت‌هایی را انجام می‌دهید؟

در حال حاضر در یک تئاتر مشغول بازی هستم و همزمان در حال نگارش یک نمایش‌نامه نیز می‌باشم. علاوه بر این، دو پیشنهاد برای نقش‌آفرینی در یک سریال دریافت کرده‌ام که در حال حاضر در مرحله ارزیابی قرار دارد.

برای مشاهده دیگر مطالب هنرمندان، با سرویس هنر و رسانه در ارتباط باشید.

همچنین، اینستاگرام و اینستاگرام پلاس را دنبال کنید.

دیدگاه شما
پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار