فریبا نادری و همسرش رستوران تخصصی دل و جگر در تهران راهاندازی کردند
فریبا نادری و همسرش در راهاندازی رستوران تخصصی دل و جگر در تهران + جزئیات اقدام عجیب
فریبا نادری و همسرش رستوران تخصصی دل و جگر در تهران راهاندازی کردند تا نیازهای بازار را برآورده سازند و غذاهای محلی را در دسترستر کنند.

مهرداد طباطبایی، همسر فریبا نادری و فعال در حوزه لبنیات، در گفتوگویی اعلام کرد که اخیراً رستورانی را با همکاری همسرش راهاندازی کرده است. او درباره انگیزه این اقدام توضیح داد که نزدیک عید امسال، یکی از دوستان خارجنشینش که میخواست دل و جگر بخورد، نتوانسته بود مکان مناسبی برای سفارش پیدا کند. این موضوع باعث شد که او و پسرخالهاش، که مالک رستوران است، تصمیم بگیرند تا یک رستوران راهاندازی کنند.
طباطبایی افزود که در حال حاضر پسرخالهاش مدیر داخلی رستوران است، خودش مدیر اجرایی است و فریبا نادری مسئول فروش و بازاریابی میباشد. هدف از این کار، ارائه دل و جگر در مناطقی از تهران است که این غذا در آنها کمتر در دسترس است، و تلاش میکنند تا پاسخگوی نیاز مشتریان باشند.