رستوران جگرکی فریبا نادری با ایده نوین پسرخاله راهاندازی شد
رونمایی از رستوران جگرکی فریبا نادری و همسرش با ایده بکر پسرخاله مهرداد طباطبایی
رستوران جگرکی فریبا نادری و همسرش با ایده پسرخاله مهرداد طباطبایی، ترکیبی نوین از غذاهای محلی در تهران افتتاح شد.

مهرداد طباطبایی، همسر دوم فریبا نادری، در مصاحبهای اعلام کرد که او در حوزه لبنیات فعالیت میکند. اخیراً، او و همسرش فریبا نادری یک رستوران جدید افتتاح کردهاند.
در مورد انگیزه این اقدام، مهرداد طباطبایی توضیح داد: «نزدیک به عید امسال، یکی از دوستان خارجنشینمان مهمان ما بود و تمایل داشت دل و جگر بخورد، اما جای مناسبی برای این غذا پیدا نکرده بود. این موضوع باعث شد فکر کنیم چرا دل و جگر تنها در مناطقی خاص از تهران مانند درکه، دربند و فرحزاد یا در برخی نقاط پایین شهر سرو میشود؟» او افزود که با همکاری پسرخالهاش، که صاحب رستوران است، تصمیم به راهاندازی این کسبوکار گرفتند. او همچنین گفت که پسرخالهاش در حال حاضر مدیر داخلی رستوران است، خودش مدیر اجرایی است و فریبا نادری مسئول بخش فروش و بازاریابی است.