کد خبر: 19649

بایننس RWUSD، نوآوری در دارایی‌های واقعی و کاهش ریسک

بایننس با توکن RWUSD، نوآوری در توکن‌سازی دارایی‌های واقعی و کاهش ریسک در بازار رمزارزها

بایننس RWUSD، توکن مبتنی بر دارایی‌های واقعی شامل اوراق خزانه‌داری آمریکا، با هدف کاهش ریسک و افزایش امنیت در بازار رمزارزها ارائه شد.

بایننس با توکن RWUSD، نوآوری در توکن‌سازی دارایی‌های واقعی و کاهش ریسک در بازار رمزارزها

بایننس ارن (Binance Earn) به تازگی از عرضه RWUSD در پلتفرم خود خبر داده است. این محصول بر پایه دارایی‌های واقعی، از جمله اوراق قرضه دولتی ایالات متحده (تریدری توکنایزد) طراحی شده است و هدف آن ارائه فرصت‌های جدید سرمایه‌گذاری به کاربران است.

بر اساس اطلاعیه رسمی، کاربران بایننس می‌توانند از تاریخ ۲۸ ژوئیه به این محصول دسترسی پیدا کنند و با استفاده از استیبل‌کوین‌های مجاز مانند تتر (USDT) و یو‌اس‌دی‌سی (USDC) در کشور خود، در آن سرمایه‌گذاری کنند. پس از ثبت‌نام، امکان کسب بهره تا ۴.۲ درصد سالانه بر اساس میزان دارایی‌های تحت‌مالکیت وجود دارد. به این صورت که هر کاربر، معادل ارزش استیبل‌کوین‌های واریزی، RWUSD در حساب خود دریافت می‌کند، به‌صورت ۱ به ۱.

علاوه بر این، بایننس اعلام کرده است که هیچ‌گونه هزینه ثبت‌نام یا کارمزد برای واریز استیبل‌کوین به این محصول دریافت نخواهد شد. این محصول، نخستین ارن (Earn) بایننس است که به صورت خاص، با دارایی‌های توکنایزد اوراق قرضه دولتی آمریکا، از جمله اوراق تریدری، پشتیبانی می‌شود. پیش‌تر، پلتفرم بایننس در قالب پروژه‌های آزمایشی و توسط بایننس لبز (Binance Labs) در ساختارهای مشابه، مانند محصول T-Bill شرکت OpenEden، تجربه‌هایی در این حوزه داشته است.

آیا رمزارز RWUSD، یک استیبل‌کوین است؟

در حالی که رمزارز RWUSD به عنوان استیبل‌کوین شناخته نمی‌شود، اما تفاوت مهمی با سایر ارزهای دیجیتال دارد. این محصول بیشتر به عنوان یک ثبت داخلی در مجموعه خدمات «بایننس ارن» (Binance Earn) عمل می‌کند و سود کسب‌شده از آن قابل انتقال بین کاربران نیست.

RWUSD به عنوان یک محصول «ارزشی با حفاظت اصل سرمایه» معرفی شده است که هدف آن ارائه بازدهی مرجع بر اساس دارایی‌های واقعی مانند تیک‌تاک‌های خزانه‌داری ایالات متحده (US Treasury Bills توکنیزه‌شده) است. با این حال، کاربران می‌توانند آن را با نسبت ۱ به ۱ بازخرید کنند، به این معنا که در هنگام بازخرید، همان میزان سود در قالب USDC دریافت می‌کنند، بدون توجه به دارایی اولیه‌ای که برای خرید RWUSD استفاده کرده‌اند. مثلاً اگر کاربر با USDT سرمایه‌گذاری کرده باشد، پس از بازخرید، معادل همان سود را در قالب USDC دریافت خواهد کرد.

در فرآیند بازخرید، کاربران بایننس امکان انتخاب بین دو حالت دارند: Fast Redemption و Standard Redemption. هر دو حالت شامل هزینه‌های مربوط به فرآیند بازخرید در پلتفرم می‌شود و کاربر بر اساس نیاز و ترجیحات خود می‌تواند یکی از این دو روش را برگزینند.

منبع: کریپتو.نیوز

دیدگاه شما
پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار