کد خبر: 32314

بوراک اوزدمیر، سرآشپز جوان ترکیه با رویای جهانی شدن

بیوگرافی بوراک اوزدمیر، سرآشپز جوان و موفق ترکیه با داستان زندگی و شهرت جهانی

بیوگرافی بوراک اوزدمیر، سرآشپز جوان و موفق ترکیه با داستان زندگی، شهرت جهانی و عشق به هنر آشپزی را در این مقاله بخوانید.

بیوگرافی بوراک اوزدمیر، سرآشپز جوان و موفق ترکیه با داستان زندگی و شهرت جهانی

بوراک اوزدمیر در تاریخ ۲۴ مارس ۱۹۹۴ در ترکیه به دنیا آمد. او یک سرآشپز و صاحب رستوران است. او تحصیلات خود را در رشته علوم تربیتی در دانشگاه آنادولو اسکی شهیر به پایان رسانده است. از سن ۱۷ سالگی، اولین رستوران خود را راه‌اندازی کرد و اکنون به عنوان یک آشپز شناخته شده در سطح جهانی شهرت دارد.

خانواده، نهاد بنیادی و مهم در جامعه است که اعضای آن با هم پیوندهای عاطفی، فرهنگی و اجتماعی دارند. این مجموعه، نقش اساسی در تربیت، حمایت و رشد فردی افراد ایفا می‌کند و ارزش‌ها و سنت‌های فرهنگی را انتقال می‌دهد. خانواده، محلی است که در آن محبت، اعتماد و همبستگی شکل می‌گیرد و پایه‌های زندگی اجتماعی را تشکیل می‌دهد.

بوراک اوزدمیر در تاریخ ۴ فروردین ۱۳۷۳ در شهر استانبول به دنیا آمد. او آخرین فرزند خانواده‌ای با ریشه‌های عرب سوری است و در کنار دو برادر و یک خواهر بزرگتر بزرگ شده است.

مادرش خانه‌دار است و پدرش در یک کارگاه نساجی فعالیت می‌کند. خانواده او اصالتاً اهل روستای یونجا کایا می‌باشند.

از انتقال بار تا فکر کردن به راه‌اندازی رستوران

او مدتی در کارگاه نساجی پدرش کار می‌کرد، سپس تجربه کار در بخش باربری را به دست آورد. در نهایت، در سال ۲۰۰۷ و در سن ۱۳ سالگی، به عنوان شاگرد در یک رستوران محلی شروع به کار کرد.

بازگشایی رستوران جدید

در سال ۲۰۱۰، بوراک با کسب تجربه‌های ارزشمند در حوزه رستوران‌داری، تصمیم گرفت شغل خانوادگی خود، که در اصل توسط پدربزرگ و مادربزرگش پایه‌گذاری شده بود، مجدداً راه‌اندازی کند.

در نتیجه، در سال ۲۰۱۱ و در سن ۱۷ سالگی، با حمایت پدر و همکاری خواهر و برادرانش، رستوران کبابی به نام تمدن هاتای را در محله آکسارای استانبول افتتاح کرد.

از فضای مجازی تا محبوبیت

در سال ۲۰۱۲، او حساب کاربری اینستاگرام خود به نام czn burak را راه‌اندازی کرد، که برگرفته از نام کارگاه نساجی پدرش، جینزارو (cinzaru)، بود.

با نمایش نحوه تهیه غذاها و استقبال گسترده مردم، به سرعت محبوبیت یافت و در سال ۲۰۱۳، شعبه دوم رستوران خود را در منطقه توریستی تکسیم افتتاح کرد.

این موفقیت ادامه داشت و در سال ۲۰۱۴، بوراک شعبه سوم را در منطقه لوکس اتیلر استانبول راه‌اندازی کرد.

صورت شادی‌دار

چهره بوراک همیشه با لبخندی همیشگی و طبیعی بر لب دارد، گویی این لبخند جزئی جدانشدنی از صورت او است. او از کار کردن خسته نمی‌شود و در کنار همکارانش به فعالیت ادامه می‌دهد.

من در حال حاضر به ازدواج فکر نمی‌کنم.

داستان تمایل به هنر آشپزی

همیشه به آشپزی علاقه‌مند بودم. پدربزرگ و مادربزرگم در هاتای صاحب رستوران بودند و هر تابستان که به دیدن آنها می‌رفتم، با انواع غذاهای مختلف و هنر پخت و پز آشنا می‌شدم.

دیدگاه شما
پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار