کد خبر: 32094

هنر آشپزی بانوان ایرانی؛ رازهای کدبانوگری و دستپخت‌های منحصربه‌فرد

نگاهی به هنر آشپزی بانوان هنرمند ایرانی؛ رازهای کدبانوگری و دستپخت‌های فوق‌العاده با عکس‌های منحصربه‌فرد

نگاهی به هنر آشپزی بانوان هنرمند ایرانی، رازهای کدبانوگری، دستپخت‌های فوق‌العاده و تصاویر منحصربه‌فرد از آشپزی خانگی و خلاقیت‌های هنرمندان زن کشورمان.

نگاهی به هنر آشپزی بانوان هنرمند ایرانی؛ رازهای کدبانوگری و دستپخت‌های فوق‌العاده با عکس‌های منحصربه‌فرد

آشپزی ایرانی، اگرچه تحت تأثیر روش‌های آشپزی جهان عرب و شبه‌قاره‌ای قرار گرفته است، اما بیش‌تر نتیجهٔ جغرافیا و محصولات خوراکی داخلی ایران است. برنج به عنوان یکی از مواد اصلی در رژیم غذایی ایرانیان محسوب می‌شود و گوشت، عمدتاً گوسفند، در تقریباً تمامی وعده‌های غذایی نقش دارد. سبزیجات در رژیم غذایی ایرانی اهمیت ویژه‌ای دارند و پیاز تقریباً در هر نوع غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

آثار و خلاقیت‌های صبا راد

آشپزی مینا مختاری

آثار آشپزی نرگس محمدی

دیدگاه شما
پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار