عکسهای خانوادگی و سلفیهای دلنشین سحر امامی مجری محبوب صداوسیما
عکسهای خانوادگی و شخصی سحر امامی مجری محبوب صداوسیما؛ لحظههای خاص کنار همسر، سلفی با سفیر و تصاویر دلنشین
تصاویر خانوادگی و شخصی سحر امامی، مجری صداوسیما؛ لحظههای خاص، سلفی با همسر و سفرهای دلنشین، در کنار فعالیتهای حرفهای و مدیریت بحرانهای رسانهای.

سحر امامی، مجری و خبرنگار شناخته شده صدا و سیما، در سال 1364 در تهران متولد شد. او دارای مدرک مهندسی کشاورزی با گرایش صنایع غذایی است و فعالیت حرفهای خود را از سال 1387 در تلویزیون آغاز کرد. او ابتدا در گروه اجتماعی شبکه تهران فعالیت داشت و پس از آن به عنوان گزارشگر میدانی در بخشهای مختلف صدا و سیما ظاهر شد. پیش از پیوستن به گروه سیاسی شبکه خبر، در برنامه «به خانه برمیگردیم» نیز نقش ایفا کرده بود.
خانواده سحر امامی
پدر سحر امامی اهل کجاست؟
متأسفانه، اطلاعات موثقی درباره محل تولد یا نسب پدر سحر امامی در منابع عمومی در دسترس نیست. برخی منابع نادرست به نسبت خانوادگی او با هلیا امامی اشاره کردهاند، اما هیچ سند رسمی یا مصاحبهای که مشخص کند پدر سحر امامی کجا به دنیا آمده یا اصالت او چیست، وجود ندارد. بنابراین، در حال حاضر امکان ارائه اطلاعات دقیقی در این باره وجود ندارد.
تجربههای حرفهای سحر امامی
- سحر امامی در سال 1387 با موفقیت در آزمون گویندگی وارد صدا و سیما شد و فعالیت حرفهای خود را آغاز کرد. نخستین حضور او در عرصه اجرا به عنوان مجری بخش «دانستنیها» در برنامه زنده و خانوادگی «به خانه برمیگردیم» در شبکه تهران (شبکه پنج) بود.
- در خرداد 1389، پس از موفقیت در آزمونهای دشوار، او به شبکه خبر منتقل شد. این تغییر مسیر، یکی از رویدادهای مهم در مسیر حرفهای او بود و آغازگر حضور فعال او در عرصه اطلاعرسانی رسمی کشور به شمار میرفت.
طرحهای عملیاتی
- مجری قسمت «دانستنیها» در این برنامه اعلام کرد که «به خانه برمیگردیم».
- مجری برنامه «صبح با خبر» که در شبکه تهران پخش میشود.
- در برنامه «پیشخوان خبر» که در شبکه خبر پخش میشود، مجری این برنامه به شهرت بیشتری دست یافت.
- مدیریت رسانهای: سحر امامی به عنوان مدیر رسانه هجدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت انتخاب شد. در این سمت، وظیفه سردبیری و اجرای برنامههای خاصی نظیر «دونیم ساعت» و «صف اول» بر عهده او بود که تمرکز اصلی آنها بر موضوع مقاومت و گفتمان انقلاب اسلامی قرار داشت.
- واکنش در مواقع بحران: در تاریخ 26 خرداد 1404، ساختمان صدا و سیما مورد حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفت. سحر امامی با شهامت و حرفهایگری، برنامه زنده را ادامه داد و با بیان جملاتی مانند «پخش شبکههای رسانه ملی همچنان ادامه دارد» و «صدای حقیقت خاموش نخواهد شد»، ضمن مدیریت بحران، آن را در قالب روایت رسمی که دشمنی با «آزادی بیان» است، قرار داد.
تصاویر سحر امامی، مجری زن شجاع و دلیر
تصویر دوستانه و گرم با همکارانم
عکس سلفی با سفیر در حین بازدید از صدا و سیما
تصویر شخصی سحر امامی