کد خبر: 13734

راز جوانی و شادابی لعیا زنگنه در آستانه ۶۰ سالگی

لعیا زنگنه در آستانه ۶۰ سالگی با چهره‌ای جوان و جذاب؛ راز شادابی و زیبایی بازیگر محبوب ایرانی

علیا زنگنه در آستانه ۶۰ سالگی با چهره‌ای جوان و جذاب، راز شادابی و زیبایی بازیگر محبوب ایرانی را فاش می‌کند.

لعیا زنگنه در آستانه ۶۰ سالگی با چهره‌ای جوان و جذاب؛ راز شادابی و زیبایی بازیگر محبوب ایرانی

چهره بسیار جوان و زیبای لعیا زنگنه در آستانه شصت سالگی‌اش

لعیا زنگنه، بازیگر باسابقه و محبوب سینمای ایران، هنرمندی است که معمولاً نقش‌های منتخب و خاص را برعهده می‌گیرد و گهگاهی در فیلم‌ها و سریال‌ها ظاهر می‌شود. در این مقاله از پرشین وی، تصویری از جوانی او را منتشر کرده‌ایم که در کنار رامین پرچمی دیده می‌شود.

تصویر جوانی لعیا زنگنه

در این تصاویر، لعیا زنگنه در کنار رامین پرچمی دیده می‌شود.

تصویر جوان لعیا زنگنه، بازیگر مشهور

تصویر جوان لعیا زنگنه در کنار رامین پرچمی

نگاهی به فیلم «بی‌صدا حلزون»

فیلم «بی‌صدا حلزون» دغدغه‌ای مهم را محور قرار داده است؛ اثری است که در اولین ساخته‌اش قابل تحلیل و بررسی است و حضور هانیه توسلی در نقش زنی زحمت‌کش و قابل توجه، نشان از تلاش قابل تقدیر او دارد. باید تصریح کرد که تلاش هانیه توسلی در نقش مادر ناشنوا، که قادر به صحبت کردن نیست، به خوبی در فیلم دیده می‌شود و نتیجه این تلاش تا حد زیادی قابل قبول است.

با این حال، «بی‌صدا حلزون» بیش از آنکه در زمینه نوآوری در فیلمنامه، انسجام و پختگی در روایت، ظرافت در کارگردانی و روایت بصری، یا درخشندگی در بازیگری و اجرا برجسته باشد، اثری است که از نظر مضمون و نکته‌ای که بر آن تمرکز دارد، قابل بحث و تحلیل است، هرچند که جریان‌ساز نباشد.

فیلم بی‌صدا حلزون داستان و ساختار فیلمنامه‌اش آنچنان عمق و استحکام ندارد که تماشاگر را تا انتها در حالت تردید و احساس استیصال نسبت به قضاوت درباره شخصیت‌ها و تمیز دادن کار درست از نادرست نگه دارد. با این حال، پرداختن به موضوع مهمی مانند مشکلات و مصائبی که ناشنوایان با آن روبرو هستند و تبعیض‌ها و نابرابری‌هایی که در جامعه ایرانی علیه این گروه از شهروندان رخ می‌دهد، ارزش توجه و تأمل دارد.

فیلم بدون صدا درباره حلزون

در فیلم بی‌صدا حلزون، سوال اصلی این است که بهتر است گوش دادن یا نشنیدن؟ آیا انسان‌هایی که شنوایی دارند، خوشبخت‌ترند یا کسانی که ناشنوا هستند؟ در جهانی پر از دروغ، فریب و ناصافی، آیا نشنیدن برخی صداها و قضاوت‌ها کم‌دردسرتر است نسبت به زمانی که شنوایی فعال است؟ نقطه اصلی داستان زمانی است که پسر بچه‌ای در انتظار عمل کاشت حلزون است.

فیلم «بی‌صدا حلزون» داستانی است که در آن پدر مخالفت می‌کند و مادر موافق انجام عملی خاص است. در مسیر داستان، تأمین هزینه‌های این عمل نیز به موانعی بر سر راه شخصیت‌ها تبدیل می‌شود. نکته مهم این است که هر دو والدین، که ناشنوا هستند، باید تصمیم بگیرند بین حفظ دنیای خاص و ساکت فرزندشان، دنیایی پر از شور و احساس و فضای منحصر به فرد، یا تلاش برای تغییر و پیشرفت در جهان خارج.

دیدگاه شما
پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار