کد خبر: 17781

استرالیا آزمایش پول دیجیتال و تسویه‌حساب توکنیزه‌شده را آغاز کرد

استرالیا مرحله دوم آزمایش پول دیجیتال و تسویه‌حساب توکنیزه‌شده را با همکاری بانک‌های بزرگ آغاز کرد

استرالیا مرحله دوم آزمایش پول دیجیتال و تسویه‌حساب توکنیزه‌شده را با همکاری بانک‌های بزرگ و فناوری‌های نوین آغاز کرد تا نظام مالی مدرن‌تر و کارآمدتری ایجاد کند.

استرالیا مرحله دوم آزمایش پول دیجیتال و تسویه‌حساب توکنیزه‌شده را با همکاری بانک‌های بزرگ آغاز کرد

بانک مرکزی استرالیا (Reserve Bank of Australia) در حال پیشبرد مرحله آزمایشی برای آزمایش پول دیجیتال و تسویه‌حساب‌های توکنیزه‌شده است. در این پروژه، تسهیلات نظارتی به شرکت‌کنندگان اعطا شده است تا امکان آزمایش فراتر از چارچوب‌های نظارتی فعلی فراهم شود.

در همکاری با مرکز تحقیقات مالی دیجیتال (Digital Finance Cooperative Research Centre)، بانک مرکزی استرالیا مرحله بعدی پروژه آکاسیا (Project Acacia) را معرفی کرده است. در این مرحله، ۲۴ مورد استفاده مختلف برای ارزیابی نحوه تأثیر مدل‌های پول دیجیتال و تسویه‌حساب توکنیزه‌شده بر بازارهای مالی عمده انتخاب شده است. این مرحله که در تاریخ ۱۰ ژوئیه اعلام شد، شامل ۱۹ مورد آزمایشی با دارایی‌ها و تراکنش‌های واقعی و پنج نمونه مفهومی با داده‌های شبیه‌سازی‌شده است.

در این آزمایش‌ها، تمرکز بر استفاده از استیبل‌کوین‌ها، سپرده‌های بانکی توکنیزه‌شده و یک پروژه آزمایشی برای CBDC (پول دیجیتال بانک مرکزی) عمده است، تا قابلیت‌های آن در تسویه‌حساب دارایی‌هایی مانند درآمد ثابت، بازارهای خصوصی، مطالبات تجاری و اعتبارات کربن ارزیابی شود.

براڈ جونز، معاون فرماندار بانک مرکزی استرالیا در حوزه سیستم‌های مالی، تأکید کرد که «موارد استفاده در این پروژه به ما کمک می‌کند تا بهتر درک کنیم چگونه نوآوری‌های در حوزه پول دیجیتال بانک مرکزی و خصوصی، همراه با زیرساخت‌های پرداخت، می‌تواند کارایی بازارهای مالی عمده در استرالیا را ارتقاء دهد.»

در قالب این پروژه، CBDCهای آزمایشی بر بسترهای مختلف دفترکل توزیع‌شده مانند ردبلی نتورک (Redbelly Network)، هدرا (Hedera)، R3 کوردا (R3 Corda) و دیگر زنجیره‌های سازگار با EVM صادر خواهند شد.

شرکت‌کنندگان شامل استارت‌آپ‌های فین‌تک و نهادهای مالی بزرگ مانند ANZ، بانک کامن‌ولث و وستپک هستند. کمیسیون اوراق بهادار و سرمایه‌گذاری استرالیا (ASIC) نیز با اعطای تسهیلات نظارتی، اجازه داده است تا تراکنش‌هایی که ممکن است هنوز در چارچوب‌های نظارتی موجود قرار نگیرند، انجام شود.

این فاز دوم پروژه، که قرار است شش ماه به طول انجامد، نتایج آن در سه‌ماهه اول سال ۲۰۲۶ منتشر خواهد شد. مقامات مسئول اعلام کرده‌اند که این یافته‌ها نقش راهنمایی در بهبود کارایی و مقاومت بازارهای مالی استرالیا با بهره‌گیری از نوآوری‌های بخش دولتی و خصوصی ایفا خواهد کرد.

در زمینه توضیح، پروژه آکاسیا در پایان سال ۲۰۲۴ راه‌اندازی شد تا بررسی کند چگونه اشکال نوظهور پول دیجیتال و دارایی‌های توکنیزه‌شده می‌توانند زیرساخت‌های مالی عمده استرالیا را مدرن‌سازی کنند. این طرح، هم‌راستا با استراتژی ملی دولت فدرال در حوزه دارایی‌های دیجیتال است که در بیانیه سیاست مارس ۲۰۲۵ به آن اشاره شده و هدف آن ترویج نوآوری در سیستم مالی استرالیا است.

منبع: کریپتو.نیوز

دیدگاه شما
پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار