کد خبر: 17608

نماینده آمریکا: لایحه GENIUS، تهدید حریم خصوصی و کنترل دولت

انتقاد تند نماینده جمهوری‌خواه آمریکا از لایحه GENIUS: تهدید حریم خصوصی و کنترل دولت بر رمزارزها

انتقاد شدید نماینده آمریکا از لایحه GENIUS و خطر کنترل دولت بر رمزارزها و حریم خصوصی، نگرانی از ارز دیجیتال بانک مرکزی و سیاست‌های مالی متمرکز در نظام مالی جهانی.

انتقاد تند نماینده جمهوری‌خواه آمریکا از لایحه GENIUS: تهدید حریم خصوصی و کنترل دولت بر رمزارزها

نماینده مارجوری تیلور گرین در مجلس نمایندگان، به شدت قانون GENIUS را محکوم کرد و آن را به عنوان ابزاری پنهان برای پیاده‌سازی ارز دیجیتال مرکزی (CBDC) توصیف کرد. وی همچنین در رأی‌گیری مخالفت خود را اعلام کرد و این لایحه را که در هر دو مجلس کنگره تصویب شد، نپذیرفت.

گرین هشدار داد که لایحه تنظیم مقررات استیبل‌کوین‌ها مسیر را برای ایجاد جامعه بدون نقدینگی و حرکت به سمت ارز دیجیتال که ممکن است توسط دولت‌های استبدادی برای کنترل و سرکوب مردم مورد استفاده قرار گیرد، هموار می‌کند. او بر نگرانی خود در مورد کنترل دولت بر سیستم‌های مالی و پولی تأکید کرد و پرسید آیا آمریکایی‌ها باید به مقامات اعتماد کنند که هرگز این قدرت را در اختیار نخواهند گرفت.

این نماینده مجلس تصریح کرد که این قانون در واقع امکان کنترل دولت بر توانایی شهروندان در خرید و فروش از طریق سیستم‌های دیجیتال ارز را فراهم می‌کند و این موضوع نگرانی‌هایی جدی در حوزه حریم خصوصی و آزادی‌های فردی ایجاد می‌کند.

سه لایحه رمزارزی با نتایج متفاوت در تنظیم مقررات

(نانسی گرین) نماینده مجلس آمریکا، مواضع خود را درباره سه لایحه مرتبط با رمزارزها که در کنگره در حال بررسی است، اعلام کرد.

وی در مخالفت با لایحه GENIUS، از حمایت لایحه Anti-CBDC Surveillance State (مقابله با نظارت دولت بر بانک‌های فدرال در انتشار CBDC) خبر داد. این لایحه، بانک‌های فدرال را از صدور ارز دیجیتال بانک مرکزی (CBDC) منع می‌کند و به گفته گرین، در صورت تصویب، از پول مردم محافظت خواهد کرد، هرچند او معتقد است که این لایحه در سنا به سرنوشت لایحه‌های مشابه دچار خواهد شد و احتمالاً تصویب نخواهد شد. او افزود که رهبری سنا اعلام کرده است که رأی کافی برای تصویب این قانون وجود ندارد.

همچنین گرین از لایحه Clarity Act که به حفاظت‌های مربوط به نگهداری خودکار (self-custody) اشاره دارد، حمایت کرد؛ اما هشدار داد که در صورت حذف این حفاظت‌ها، در رأی‌گیری مجدد مخالفت خواهد کرد. او تأکید کرد: «در صورت حذف حفاظت‌های مربوط به خودنگهداری، رأی من منفی خواهد بود.»

این نماینده مجلس، ارتباط میان تحولات جاری در حوزه رمزارزها و تصمیم سال ۱۹۷۱ برای کنار گذاشتن استاندارد طلا را بیان کرد. گرین این تصمیم را «احمقانه» توصیف کرد و آن را دلیل ضعف دلار عنوان کرد. او همچنین نسبت به انتقال از پول نقد فیزیکی، که می‌توان آن را در دست گرفت، از دولت پنهان کرد و برای خود و خانواده ذخیره کرد، به سمت سیستم‌های دیجیتال هشدار داد.

منتقدان سیاست‌های دولت ترامپ را مورد انتقاد قرار دادند

تیم کاهیل، نماینده سابق مجلس ایالات متحده، در واکنش به نگرانی‌های گراهام، بر اهمیت این موضوع تأکید کرد. وی تصریح کرد که دولت دونالد ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات، سیاست‌های مربوط به پرداخت‌های بدون نقد را اجرایی خواهد کرد، علیرغم مخالفت‌های قبلی و اظهارنظرهای انتقادی.

کاهیل همچنین نمونه سیستم‌های جریمه الکترونیکی E-ZPass را مطرح کرد و هشدار داد که انتقال به پرداخت‌های دیجیتال و بدون پول نقد، می‌تواند منجر به افزایش نظارت‌های دولتی و هزینه‌های اضافی شود.

وی در پایان افزود:

«تمرکز اصلی بر انعقاد هر چه سریع‌تر توافق است، نه بر حصول بهترین نتیجه.»

منبع: کریپتو.نیوز

دیدگاه شما
پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار