خاطره بازی با کارتونهای قدیمی
تصاویری جذاب از کارتونهای دهه 60 و 70 با موسیقی زیبای بچههای کوه آلپ
کارتون های دهه ۶۰ و ۷۰ برای بسیاری از افراد خاطرهانگیز هستند و یادآور روزهایی است که تکنولوژیهای مدرن امروزی وجود نداشتند...
کارتون های دهه ۶۰ و ۷۰ برای بسیاری از افراد خاطرهانگیز هستند و یادآور روزهایی است که تکنولوژیهای مدرن امروزی وجود نداشتند. برخی از این کارتونها شامل موارد زیر هستند:
پسر شجاع : این کارتون با نام اصلی “داستان دان چاک” (Don Chuck Story) محصول استودیو Knack در بین سالهای ۱۹۷۵ تا ۱۹۷۸ میلادی است. این کارتون در اوایل دهه شصت خورشیدی به فارسی دوبله شد و از شبکههای مختلف تلویزیونی ایران پخش شد.
بابا لنگ دراز : این کارتون با نام اصلی “My Daddy Long Legs” در سال ۱۹۹۰ منتشر شد و داستان پسربچهای به نام بابا لنگ دراز را روایت میکند که با دوستانش ماجراجوییهای مختلفی را تجربه میکند.
حنا دختری در مزرعه : این کارتون با نام اصلی “Katri, Girl of the Meadows” محصول استودیو Nippon Animation است و در سال ۱۹۸۴ منتشر شد. داستان این کارتون درباره دختری به نام حنا است که با پدربزرگ و مادربزرگش در مزرعهای در فنلاند زندگی میکند.
این کارتونها با دوبلاژهای خاطرهانگیز و داستانهای جذاب، همچنان در یاد و خاطره بسیاری از افراد باقی ماندهاند و نقش مهمی در شکل دادن به فرهنگ و هویت ملی ایران داشتهاند.
موسیقی متن کارتون “بچههای کوه آلپ” (Story of the Alps: My Annette) یکی از آثار خاطرهانگیز برای بسیاری از ایرانیان است. این کارتون در سال ۱۹۸۳ توسط یک شرکت انیمیشنسازی ژاپنی تولید شد و موسیقی اصلی آن توسط آهنگساز ژاپنی، هیروسه ریوهه (Ryohei Hirose)، ساخته شده است.
در ایران، موسیقی متن این کارتون با تغییراتی همراه بود. چنانکه بخشهایی از موسیقی را حذف کرده و به جای آن از موسیقی انیمیشن “زال و سیمرغ” ساخته مجید انتظامی استفاده کردهاند. این موسیقی که توسط مجید انتظامی ساخته شده و اردوان کامکار در آن سنتور نواخته است، به یکی از آثار محبوب و دلنشین تبدیل شد. موسیقی متن “بچههای کوه آلپ” در ایران به دلیل استفاده از سازهای سنتی مانند سنتور و ویولن، حال و هوای خاصی دارد و بسیاری از افراد آن را به عنوان یکی از بهترین موسیقیهای متن کارتونهای دهه شصت به یاد میآورند.
بازیگران زن دهه پنجاهی با تاریخ تولد آنها...