جواد عزتی و مه لقا باقری رستوران ترنج را افتتاح کردند
رونمایی رستوران غذاهای فرنگی جواد عزتی و مه لقا باقری | پیتزا به سبک داوود اشرف در ترنج
مه لقا باقری و جواد عزتی زوج هنرمند رستوران ترنج را تاسیس کردند؛ پیتزاهای داوود اشرف و غذاهای فرنگی در فضایی آرام و متفاوت.

ترنج یکی از رستورانهای معتبر است که سالها در زمینه ارائه غذاهای فرنگی فعالیت میکند. جواد عزتی، بازیگر محبوب کشورمان که نقش بابا اتی در سریال قهوه تلخ در ذهنها ماندگار شده، صاحب یکی از شعبههای این رستوران است. او از آن دسته بازیگرانی است که مورد علاقه همه است و همواره مورد توجه قرار میگیرد، اما خودش تمایلی به مصاحبههای مکرر و جنجالهای رسانهای ندارد. با این حال، تیم ما موفق شد او را در رستوران تازه تأسیساش پیدا کند و او تصمیم گرفت در فضایی آرام و بدون هیاهو درباره علاقهمندیهای غذاییاش صحبت کند، گفتوگویی که متفاوت از مصاحبههای معمول است.
آیا زیاد به رستوران میآیید؟ وقتی درگیر پروژههای فیلمسازی نیستم، در رستوران حضور دارم. چه غذاهایی را بیشتر در منوی رستوران میپسندید؟ چیزبرگر و غذاهای ایرانی را ترجیح میدهم. آیا بیشتر به فست فود علاقه دارید؟ نه، من اصلاً اهل فست فود نیستم؛ شاید هر دو یا سه ماه یکبار این نوع غذاها را بخورم. من تمام غذاهای ایرانی را دوست دارم، مخصوصاً آب دوغ خیار. در آشپزی مهارت دارید؟ خودم آشپزی میکنم. آخرین غذایی که درست کردم قورمه سبزی و قیمه بود، و آخرین غذای فرنگی هم پاستای ایتالیایی که واقعاً خوشمزه شد. وقتی مهمان دارید، چه کسی در خانه غذا میپزد؟ همسرم، چون مهارت پختش از من بهتر است.
جواد عزتی در تاریخ 20 دی 1360 به دنیا آمده است و فارغالتحصیل تئاتر از هنرستان سوره است. او از سن 15 سالگی کار در تئاتر را شروع کرده و بدون توقف در این حوزه فعالیت کرده است. او کارش را با اجرای تئاترهای خیابانی آغاز کرده و خودش میگوید تقریباً در هیچ پارکی در تهران نیست که تئاتر خیابانی اجرا نکرده باشد. تمایل او به طنز در سالهای اخیر او را به چهرهای محبوب در کارگردانهای سریالهای طنز و اجتماعی تبدیل کرده است. همسر او مه لقا باقری است.