تصویر مادرانه مینا هاشمی و خاطرات برنامههای کودک دهه ۶۰
تصویر مادرانه و زیبا از مینا هاشمی مجری قدیمی برنامههای کودک در کنار پسرش
تصویر زیبای مینا هاشمی مجری قدیمی برنامه کودک همراه با پسرش، یادآور دوران طلایی برنامههای کودک دهه شصت و موفقیتهای آن زمان است.

مینا هاشمی، مجری مشهور برنامه کودک در صداوسیما ایران، در دهه ۶۰ از محبوبیت فراوانی برخوردار بود. در این مطلب از پرشین وی، تصویری از مینا هاشمی و فرزندش را برای شما آماده کردهایم.
تصویر مینا هاشمی و فرزندش
مینا هاشمی، مجری سرشناس، و پسرش

تصویر مینا هاشمی و فرزندش
کلید موفقیت برنامههای کودک در دهه شصت
محمد مسلمی، کارگردان سریال نمایش خانگی «هشتگ خاله سوسکه»، درباره موفقیت برنامههای کودک در دهههای ۶۰ و ۷۰ توضیح داد: «در آن زمان، مدیرانی که در این حوزه فعالیت میکردند، خودشان هم در عرصه هنر و تولید محتوا حضور داشتند. یادم است که در دهههای شصت و هفتاد، کسانی مانند آقای عسگرپور، قاضینظام، مجید راستی، نعیمی ذاکر و محمدکاظم اخوان، که نویسنده زی زی گلو بودند، در این زمینه فعالیت میکردند و مدیران آن زمان، به نوعی با دنیای کودک و فضای کودکانه آشنا بودند.»

در حال حاضر، فضای مشترک و زبان واحدی در حوزه برنامههای کودک وجود ندارد. این وضعیت به دلیل عدم تخصص مدیران فعلی در زمینه کودک است، که باعث شده است برنامهسازی در این حوزه کاهش یابد و تیمهای حرفهای نیز دیگر وارد عرصه نشوند.
افرادی چون خانم مرضیه برومند، علیرضا خمسه، اکبر عبادی و آتیلا پسیانی، که در گذشته در حوزه کودک فعالیت میکردند، دیگر حضور ندارند و هیچ فرد دیگری هم تمایلی به کار در این حوزه نشان نمیدهد. علت اصلی این وضعیت، نبود بستر مناسب و سیاستهای حمایتی است که بتواند برنامههای باکیفیت تولید کند. در نتیجه، نگاه به کار کودک بیشتر جنبه کودکانه پیدا کرده است.

برنامههای کودک در دهه شصت
این بازیگر تصریح کرد: «در سایر نقاط جهان، توجه ویژهای به برنامههای کودکان میشود و آینده آنان را ترسیم میکنند. در این کشورها، وضعیت تغذیه، بهداشت، رفتار و سایر حوزهها به دقت مورد بررسی قرار میگیرد و بر اساس این اطلاعات، برنامهریزی میشود. سطح توقعات از کودکان در دهه شصت بالا بود؛ هرچند با وجود این، همچنان شاهد ساخت برنامههایی مانند «محله برو بیا»، «خونه مادربزرگه» و برنامه «فیتیله» بودیم که با حمایت آقای ضرغامی ساخته شدند و تأثیر مثبت آنها بر کودکان و خانوادهها کاملاً مشخص بود.»